Program za oči – medicina zasnovana na dokazima

Neukron ofta mese, italijanskog proizvođača Omikron je jedinstveni dijetetski suplement sa neuroprotektivnim dejstvom koji se koristi u lečenju pacijenata sa glaukomom

Program za oči – medicina zasnovana na dokazima
Saznajte više
Program za oči – medicina zasnovana na dokazima

Prijavite se za webinar

Priključite se online seminarima koje će voditi vrhunski stručnjaci iz oblasti medicine i farmacije u zemlji i regionu.

Prijavite se za webinar
Prijavite se
Prijavite se za webinar
Ursapharm

Unifarm Medicom

Unifarm Medicom d.o.o je veletrgovina farmaceutskim proizvodima specijalizovana za zastupanje, uvoz, izvoz i distribuciju lekova inostranih proizvođača. Široku paletu proizvoda čine krvni produkti, medicinski potrošni materijal, medicinska sredstva i pomoćna lekovita sredstva.

Naše poslovanje je zasnovano na poštovanju poslovnih potreba naših partnera. Nastojimo da znanjem, profesionalnošću i predanim radom zaposlenih izgradimo i održimo kvalitetne odnose sa našim klijentima

Detaljnije

Zadovoljni korisnici proizvoda

Šta kažu naši zadovoljni korisnici

Dugo sam se lečila od glaukoma klasičnom terapijom, kapima za sniženje očnog pritiska koje mi propisuje moj lekar. Odnedavno mi je lekar savetovao Neukron ofta mese, rastvor koji pijem zajedno sa mojom standardnom terapijom. Ja se osećam mnogo bolje i vidim jasnije.

Ljiljana Kujović, domaćica

Već skoro godinu dana uzimam proizvod za glaukom po preporuci mog oftalmologa. To je rastvor u bočici prijatnog ukusa. Naravno uzimam ovaj proizvod uz moju već uobičajenu terapiju. Primećujem da se osećam bolje, mnogo se lakše krećem i snalazim u prostoru, a raspoloženje mi se značajno popravilo.

No Name

Adresa

Cara Dušana 264, 11080 Zemun

Email

office@unifarm-medicom.rs