Programi

 • OCTAPHARMA je osnovana 1983. godine. Sedište kompanije je u Švajcarskoj. Osnovna delatnost Octapharme je razvoj, proizvodnja i prodaja bezbednih i efikasnih lekova dobijenih od humanih proteina koji se koriste u hematologiji (poremećaji koagulacije), imunoterapiji (imunološki poremećaji), intezivnoj nezi i urgentnoj medicini.
                                                                                                                                    detaljnije

 • URSAPHARM je jedna od vodećih kompanija na polju oftalmologije u Nemačkoj. Osnovana je 1974. godine. Proizvodi kapi za oči, masti za oči, kapi i sprejeve za nos i kapi za uši držeći se najstrožih nacionalnih i internacionalnih standarda.
                                                                                                                                    detaljnije • P.J. DAHLHAUSEN je jedan od vodećih dobavljača medicinskih proizvoda u Evropi. Od 1854. godine predstavlja sinonim za pouzdanost. U proizvodnom portfoliju ima više od 25.000 različitih proizvoda za potrebe anesteziološke službe i intenzivne terapije, hirurgije, operacionog bloka i hitne pomoći.
                                                                                                                                    detaljnije

 • IBCC d.o.o. je inovativna farmaceutska kompanija registrovana za proizvodnju lekova, medicinskih proizvoda i dodataka ishrani kao i savetovanje. IBCC d.o.o. je ekskluzivni zastupnik i poslovni partner američke korporacije Constellation Brands, Inc., Polyphenolics, koju predstavlja na području Evrope, Azije...
                                                                                                                                    detaljnije • Postulat firme HÜBNER Naturarzneimittel GmbH je: "priroda je uvek najveće dobro čoveka”. Smatramo ljudskom dužnošću da snagu prirode iskoristimo za zdravlje ljudi. Kompanija je osnovana 1932. godine u Minhenu a do 01.02.2011. je poslovala pod imenom MEDOPHARM Arzneimittel GmbH & Co. KG... ...
                                                                          detaljnije