<  nazad

HYPECOR®

Kontakt HYPECOR®
mr ph Igor Kostov
T: (+381) 11 3168 206
F: (+381) 11 2612 292
e-mail : igor.kostov@unifarm-medicom.rs

Proizvod HYPECOR® je vrhunski, registrovani dodatak ishrani, čija aktivna supstanca MegaNatural®-BP™ ekstrakt semenki grožđa pomaže u održavanju zdravlja kardiovaskularnog sistema (srce/krvni sudovi). Proizvod je potpuno prirodan i siguran.
MegaNatural®-BP™ poseduje FDA GRAS sertifikat koji je međunarodno priznati sertifikat, koji garantuje zdravstvenu sigurnost supstance. Poseduje međunarodno priznate patentne zaštite, za samu supstancu i za proces proizvodnje (na bazi vode, bez hemikalija i rastvarača koji se koriste u standardnim postupcima ekstrakcije polifenola).
Delotvoran je za:
- regulaciju krvnog pritiska kod osoba sa prehipertenzijom i metaboličkim sindromom
- redukovanje nivoa oksidiranog LDL ("štetnog") holesterola u krvi
- prevencija nastanka i razvoja arteriosklerioze
- održavanju zdravlja srca i krvnih sudova.

ORAC Analiza

· ORAC Analiza je dokazala vrhunski antioksidacioni kapacitet MegaNatural®- BP supstance koja dostiže 14.000 ORAC jedinica po gramu (μmole TE / g), što je najviši registrovani antioksidacioni kapacitet u svetu danas. Ne stvara promene u plazmatskom sastavu krvi pa se HYPECOR® može kombinovati sa svim farmaceutskim proizvodima, dodacima prehrani, lekovima

više
Kliničke studije

· Kliničke studije sprovedene na UC DAVIS Medical Center-u, odeljenjima za internu medicinu i preventivnu kardiologiju (SAD,) pokazale su da je aktivna supstanca proizvoda HYPECOR® - MegaNatural®-BP™ - delotvorna.
Patentirana u SAD.
US Patenti:
6.544.581, 7.651.707, 7.767.235, 8.075.929

više