<  nazad

P.J. Dahlhausen & Co. Gmbh

Kontakt Dahlhausen
Kosta Andreev
T (+381) 11 26 11 191
M (+381) 65 8000 677
e-mail : kosta.andreev@unifarm-medicom.rs

DAHLHAUSEN je sinonim za pouzdanost još od 1854. godine. Jedan je od najvećih dobavljača medicinskih proizvoda u Evropi, sa više od 25.000 različitih proizvoda za potrebe anesteziološke službe i intenzivne terapije, hirurgije, operacionog bloka i hitne pomoći. Proizvodni i logistički centri nalaze se u Kelnu i Halberstadtu, Nemačka. Dahlhausen se ističe svojom pouzdanošću, visokim kvalitetom proizvoda i rešenjima po meri kako bi ispunio zahteve širokog opsega aplikacija, zbog čega je i jedan od najvećih dobavljača potrošnog materijala za bolnice. Sa ove stranice možete da preuzmete kataloge hirurgije, anestezije i intezivne nege koji će Vam prikazati sve proizvode Dahlhausen portfolija ili možete kontaktirati našeg stručnog saradnika, za detaljna i stručna pojašnjenja... . stranica proizvođača

  • Hirurgija


    Bezkompromisno kvalitetni proizvodi, koje koristi medicinsko osoblje prilikom hirurškog tretmana pacijenata, dostigli su svojim inovacijama vrhunski kvalitet. Svi proizvodi su napravljeni tako da su veoma funkcionalni, da se njima lako rukuje, a sve u cilju uspešnog lečenja pacijenata.

  • Anestezija


    Proizvodi za potrebe anestezioloske službe i pacijenata napravljeni su po svim najnovijim standardima. Naša dužnost je da novine i promene prepoznamo i obezbedimo adekvatan odgovor.

  • Opšta nega


    Kvalitet i funkcionalnost su osnovne karakteristike naših proizvoda. Pratimo sve novine u medicini i za dobrobit pacijenata dajemo svoj doprinos sa proizvodima opšte namene primenljivim u svim zdravstvenim službama.