• klinički dokazana pomoć u regulisanju krvnog pritiska

  Da li su za Hypecor® sprovedena klinička istraživanja i da li je preparat prirodan? Na koji način vrši regulaciju krvnog pritiska i da li se koristi za snižavanje lošeg holesterola u krvi? Da li ima neku interakciju sa lekovima za pritisak?

  Odgovor:
  Sprovedeno je više kliničkih istraživanja koja potvrđuju delotvornost Hypecor®-a. Više detalja možete pronaći na stranici naučna istraživanja ovde. Nema interakcije sa drugim lekovim za pritisak koji su u opticaju

  objavljeno: april 17, 2015 postavio: admin

 • krem protiv sunčanih i staračkih fleka

  Celerit® Plus krema je nova na tržištu pa nas interesuje da li je detaljno ispitana? Takođe interesuje nas kakvi su rezultati u izbeljivanju sunčanih fleka a posebno staračkih fleka? Na tržištu postoje druge metode i kreme koji nisu u potpunosti delotvorne.

  Odgovor:
  Testovima je potvrđeno da se redovnom upotrebom Celerit® Plus kreme izbeljuju nepoželjne fleke, a izgled kože se vidno poboljšava. Celerit®Plus krema se može koristiti preventivno za sprečavanje nastanka sunčanih i staračkih fleka obzirom da sadrži UVA i UVB zaštitne filtere. Celerit® Plus krema zadovoljava principe maksimalne efikasnosti uz maksimalnu...više o načinu delovanja ovde.

  objavljeno: july 17, 2013 postavio: admin

 • Hysan® Baby - dugotrajna vlažnost i pročišćena sluznica nosa kod novorođenčadi i odojčadi

  Deca mi često imaju otežano disanje kroz nos. Ovo je naročito izraženo kod mlađeg deteta, bebe, jer ne može samo da „izduva nos” što često dovodi do poremećaja sna i teškoća sa uzimanjem tečnosti. Boravimo u zagrejanim prostorijama sa centralnim grejanjem. Da li preporučujete upotrebu Hysan Baby kapi za nos?

  Odgovor:
  Hysan® Baby kapi za nos sadrže prirodnu supstancu natrijum hijaluronat koja ima dvostruko dejstvo: formira dugotrajan i stabilan zaštitni film na sluzokoži i ima visok kapacitet vezivanja vode. Hysan baby kapi ne sadrže konzervans ni potisni gas. Njegova primena momentalno omogućava slobodno disanje. više o kapima ovde.

  objavljeno: februar 12, 2013 postavio: admin