O nama

Preduzeće Unifarm Medicom d.o.o. je osnovano 2004. godine sa sedištem u Zemunu, u Ulici cara Dušana 264. Renomiranim inostranim partnerima, sa kojima poslujemo na bazi zastupničkih i ekskluzivnih distributivnih ugovora, pružamo usluge registracije, marketinga i promocije, uvoza, skladištenja, distribucije i prodaje lekova i medicinskih sredstva. Proizvode iz našeg asortimana isporučujemo kliničko-bolničkim centrima, bolnicama, domovima zdravlja, apotekama i ostalim zdravstvenim ustanovama.
Raspolažemo sa dva savremeno opremljena skladišna prostora, kao i dve hladne komore namenjene čuvanju lekova koji zahtevaju poseban temperaturni režim (2-8 °C). Distribuciju robe vršimo klimatizovanim vozilima opremljenim uređajima za praćenje i očitavanje temperaturnog režima.
Većinu našeg kolektiva čini visoko obrazovani kadar koji je zahvaljujući kontinuiranom usavršavanju i obuci stručno osposobljen za poslove koje obavlja. Kao pouzdan partner, cilj nam je da našim korisnicima pružimo brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu. Naše poslovanje se odvija u skladu sa najvišim svetskim normativima i GDP smernicama. Vodeći računa o potrebama naših inopartnera i krajnjih kupaca, među prvim firmama iz oblasti farmacije smo ispunili sve zahteve standarda ISO 9001 (QMS) i standarda ISO 27001 (ISMS), kao i standarda o zaštiti životne sredine ISO 14001. Bićemo Vam zahvalni ukoliko izdvojite vreme i popunite anketu o zadovoljstvu kvalitetom naših usluga. ovde...