<  Nazad

HYLO®-DUAL

Jedna kap – dvostruko dejstvo stabilizuje lipidnu fazu suznog filma, vlaži oko i olakšava simptome alergije i inflamacije


Šta je HYLO®-DUAL

HYLO-DUAL je sterilan rastvor za oči bez konzervanasa. Rastvor sadrži 0,5 mg/ml natrijum-hijaluronata, 20 mg/ml ektoina, boratni pufer i vodu. Nalazi se u specijalno patentiranoj komod (COMOD) bočici koja omogućava da rastvor bude sterilan 6 meseci nakon otvaranja I precizno doziranje u kapima. (300 kapi u bočici)
Uzajamno delovanje natrijum-hijaluronata i ektoina pruža intenzivno dugotrajno podmazivanje površine oka i štiti od isparavanja suza. HYLO-DUAL ublažava tipične simptome svraba i peckanja koji se javljaju kao zapaljenske reakcije na iritaciju čiji se okidač nalazi u okruženju i kao alergijske reakcije.
Za šta se koristi HYLO®-DUAL

HYLO-DUAL je sterilan rastvor za oči bez konzervanasa. Rastvor sadrži 0,5 mg/ml natrijum-hijaluronata, 20 mg/ml ektoina, boratni pufer i vodu. Nalazi se u specijalno patentiranoj komod (COMOD) bočici koja omogućava da rastvor bude sterilan 6 meseci nakon otvaranja I precizno doziranje u kapima. (300 kapi u bočici)Kada treba koristiti HYLO®-DUAL?

Peckanje, svrab, suzenje, osećaj stranog tela ili suvoća očiju, paradoksalno suzenje očiju su simptomi iritiranog oka ali I suvog oka. Često, ovo je simptom da oko nema dovoljno vlažnosti. Drugi razlog je preosetljivost na određene supstance (npr. polen, dlaka životinja ili kućna prašina), takozvane alergene. Zbog toga što alergija ima slične simptome, teško je napraviti razliku između suvog i oka zahvaćenog alergijom.

HYLO-DUAL je koristan u ovim slučajevima zbog dvostrukog delovanja natrijum-hijaluronata i ektoina.

Stranica proizvođača...ovde